Visie

‘Werken moet plezierig zijn’, is de visie achter ons bedrijf.

Dit betekent enerzijds dat er ruimte moet zijn voor persoonlijk contact, anderzijds moet het werk dat u aan ons toevertrouwt op een professionele manier worden uitgevoerd. Eggink Administratie- en Belastingadviseurs streeft daarom naar een persoonlijk contact met haar klanten. Korte lijnen, no-nonsense en klantgerichtheid zijn dan ook kenmerkend voor onze manier van werken.

Als team blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal gebied, waardoor wij u een goed en passend advies kunnen geven. Vanwege onze lage overheadkosten bieden wij u een goede kwaliteit tegen een gunstige prijs in vergelijking met de meeste accountantskantoren.

Second Opinion

Mocht u twijfelen aan de juistheid van uw jaarrekening en fiscale aangiften, vraag een second opinion aan bij ons kantoor. Daarnaast willen wij u graag in de toekomst van dienst zijn en hopen u te kunnen overtuigen van onze kwaliteiten en onze aantrekkelijke tarieven.

Uw voordelen op een rij:

• persoonlijke contact en grote betrokkenheid;
• professionele en ervaren dienstverleners;
• korte lijnen en klantgericht;
• continuïteit gewaarborgd;
• op de hoogte van de laatste stand van zaken;
• een gunstige prijs-kwaliteitverhouding..

Wie zijn wij

Kwaliteitsborging

Als team blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal gebied, waardoor wij u een goed en passend advies kunnen geven.

Organisatie

Als team blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal gebied, waardoor wij u een goed en passend advies kunnen geven.