Bedrijfsadvies

Een bedrijf starten?

Als u een bedrijf wilt starten, moet u veel zaken regelen. Een goede start begint vaak met het maken van een ondernemingsplan. Dit heeft u nodig voor het verkrijgen van een passende financiering, maar helpt u ook om u bedrijf goed op te zetten. Daarnaast krijgt u te maken met diverse instanties. Hierbij kunt u denken aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en aanmelding bij de belastingdienst. Ook het inrichten van de financiële administratie is een belangrijk onderdeel.

Om u te ondersteunen bij het opstarten van uw bedrijf, hebben wij voor u het starters totaalpakket. Hiervoor hanteren wij een vaste prijsafspraak. Wij informeren u graag hierover.

Kredietaanvragen / prognoses

Door onze jarenlange financiële en bedrijfseconomische ervaringen in de diverse branches van het Midden- en Kleinbedrijf kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van een kredietaanvraag en het maken van financiële- en liquiditeitsprognoses voor uw onderneming.

Overnamebegeleiding

Een overname, opvolging of verkoop van een onderneming is vaak een intensief, moeilijk en emotioneel proces. Een goed advies, op financieel en fiscaal terrein, is daarbij van groot belang. Door de ervaring die wij op dit gebied hebben opgedaan, kunnen wij u hierbij goed van dienst zijn.

Contact

Heb je een vraag over deze dienst? Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze diensten

Administratieve werkzaamheden

Bedrijfsadvies

Belasting aangiftes

Detachering

Fiscaal advies

Salaris en administratie