Kwaliteitsborging

Om ervoor te zorgen dat uw boekhouding ten alle tijden aan de wettelijke eisen voldoet, is ons kantoor aangesloten bij de RB (Register Belastingadviseurs), NOAB (Nederlandse Orde van Administratie – en Belastingdeskundigen) en Fiscaal Adviseurs.

Register Belastingadviseurs:

Voor u als klant is kwaliteit uiteraard van essentieel belang. Als belastingplichtige moet u erop kunnen rekenen dat uw belastingadviseur úw belangen dient. En dat hij/zij alle ins en outs kent van het belastingvak, zodat u verzekerd bent van de optimale oplossing. Een kantoor dat aangesloten is bij het Register Belastingadviseurs is voorzien van een RB (een Register Belastingadviseur) die voldoet aan theoretische kennis en beroepsvaardigheden die nodig zijn om het beroep naar behoren uit te kunnen voeren. Hierdoor weet u zeker dat uw boekhouding in goede handen is. Bovendien wordt de kennis van de belastingadviseur jaarlijks op peil gehouden door ten minste 40 Permanente Educatiepunten te behalen. Dit houdt in dat de belastingadviseur ieder jaar verschillende cursussen bijwoont om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in dit vakgebied.

Voor meer informatie over Register Belastingadviseurs kijkt u op www.rb.nl

Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen:

Om als klant zeker te zijn van een kantoor dat in de eerste plaats zorgt voor een solide administratie van uw bedrijf en uw fiscale zaken, kunt u het beste kiezen voor een zogeheten NOAB-kantoor. Een kantoor dat aangesloten is bij NOAB richt zich op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en is verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderde wet- en regelgeving door permanent opleidingen te volgen. Hierdoor bent u zeker van actueel advies. Bovendien werkt NOAB nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken met standaarden. Hierdoor zijn NOAB-kantoren klaar voor de toekomst!

Voor meer informatie over Nederlandse orde van Administratie- en Belastingdeskundigen kijkt u op www.noab.nl

Fiscaal Adviseurs

Bij kantoren die het kwaliteitslogo van fiscaaladviseurs.nl mogen voeren, bent u als klant zeker van contact met professionals. Fiscaaladviseurs is een initiatief van het Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum (Fsdc-opleidingsinstituut). Fsdc is een gespecialiseerd instituut dat de opleiding tot Fiscaal Adviseur voor het midden- en kleinbedrijf verzorgt. Alleen afgestudeerde Fiscaal Adviseurs / Belastingadviseurs mogen de beschermde titel Fiscaal Adviseur (FA) dragen en het kwaliteitslogo voeren. Het Fsdc houdt geen toezicht op de bedrijfsuitoefening van afgestudeerde Fiscaal Adviseurs (FA).

Voor meer informatie over Fiscaal Adviseurs kijkt u op www.fiscaaladviseurs.nl.

Wie zijn wij

Organisatie

Als team blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal gebied, waardoor wij u een goed en passend advies kunnen geven.

Visie

Als team blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal gebied, waardoor wij u een goed en passend advies kunnen geven.